Dodela nagrade
03
Dec
2013

Dodela nagrade

Institut ekonomskih nauka ustanovio je godišnju nagradu pod nazivom "Ana Jaško" u znak očuvanja uspomene na ime i delo drage, prerano preminule koleginice Ane Jaško. Nagrada je namenjena najboljim studentskim naučno-istraživačkim radovima iz oblasti ekonomije i menadžmenta.

Ove godine, na konkurs je pristigao veliki broj naučno-istraživačkih radova. Komisija koja se sastoji od stručnjaka iz oblasti ekonomije i menadžmenta, predstavnika eminentnih institucija i fakulteta u našoj zemlji, imala je težak zadatak da izabere najbolje radove.

Na Svečanoj akademiji povodom proslave 55 godina Instituta, nakon uvodnog govora istraživača IEN mr Sonje Đuričin, ma Aleksandre Branković i ma Olivere Pantić, nagrade su uručene ovogodišnjim dobitnicima.

Prva nagrada za najbolji naučno- istraživački rad dodeljena je Gordani Jevđović, studentu doktorskih studija Ekonomskog fakulteta u Subotici Univerziteta u Novom Sadu, autoru rada: „Jedan pogled na modeliranje i i prognozu inflacije u Srbiji".

Druga nagrada pripala je Nemanji Miniću, studentu Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, autoru rada: „Uticaj organizacionog učenja na organizaciono zaboravljanje".

Treća nagrada dodeljena je Stefanu Drljači, studentu master studija Ekonomskog fakulteta u Subotici Univerziteta u Novom Sadu, koji je autor rada: „Primena inflacionog targetiranja u Srbiji sa osvrtom na iskustva emergentnih ekonomija".

21.12.2018.

Novogodišnji paketići za najmlađe…

11.12.2018.

Održana međunarodna naučna konferencija „Oporezivanje duvanskih proizvoda“ u Beogradu…

07.12.2018.

Naučna konferencija "SAD u društvenim i humanističkim naukama u Srbiji"…

04.12.2018.

Svečana akademija povodom 60 godina postojanja IEN…

04.12.2018.

Okrugli sto "Unapredjenje oporezivanja duvanskih proizvoda u RS"…

14.11.2018.

Skup "Strengthening and Widening of the European Infrastructure of Social Science Data Archives"…

Top