Časopis JWEE

 

JWE
   Informacije o časopisu

      Izdavač: Institut ekonomskih nauka

      Glavni i odgovorni urednik: prof. dr Mirjana Radović-Marković

      Period izlaženja: dva puta godišnje

      ISSN 1821-1283

      COBISS.SR-ID 157987852

   Kontakt informacije

      Zmaj Jovina12, 11000 Beograd, Srbija

      jweoffice@ien.bg.ac.rs

 

infoReč glavnog i odgovornog urednika

infoPublication Ethics of Journal of Women's Entrepreneurship and Education (JWEE)

infoNarudžbenica

Časopis "ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO I OBRAZOVANJE" (Journal of Women's Entrepreneurship and Education - JWEE) ima za cilj da podstakne buduće autore u ovoj oblasti. On stavja akcenat na novim i relevatnim istraživanjima, doprinoseći tako visokom kvalitetu svojih radova, unapređenju postojećih znanja u oblasti preduzetništva i biznisa. Njegova originalnost se ogleda u jedinstvenom i interdisciplinarnom pristupu, koji može da bude prihvatljiv od strane širokog kruga čitalaca. Namenjen je onima koji kreiraju politiku preduzetništva, istraživačima, studentima i profesorima, kao i svim ostalim stručnjacima iz domena ženskog preduzetništva i obrazovanja.

U okviru 4. godišnje konferencije ERENET promovisan je časopis Journal of Women's Entrepreneurship and Education (JWEE) čiji je izdavač IEN.

Časopis "Žensko preduzetništvo i obrazovanje" svoje postojanje bazira na značaju, koji žene preduzetnice i njihovi biznisi imaju u mnogim zemljama širom sveta, gde čine okosnicu tamošnjih ekonomija.

Časopis se štampa od 2009. godine u pdf i štampanoj verziji kao i časopis Economic Analysis i izlazi dva puta godišnje.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uvrstilo je časopis JWEE u listu domaćih naučnih časopisa za 2012. godine. Časopis se kategorizuju sa M52.

Index/List

Jedan autor može na objavi samo jedan rad godišnje u časopisu. To podrazumeva da je taj rad dobio pozitivnu recenziju oba recenzenta i da je preporučen za objavljivanje.

Komentari