Promocija knjige "Javno-privatno partnerstvo"

U Institutu ekonomskih nauka održana je 1. decembra 2011. godine promocija knjige: "Javno-privatno partnerstvo" autorke Slađane G. Sredojević. Knjigu su zajednički izdale izdavačka kuća Arhipelag i Institut ekonomskih nauka.

Na promociji su pored autorke govorili gospodin Andreas Beikos, direktor kancelarije Evropske investicione banke u Beogradu, gospodin Đorđe Staničić, generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština, prof. dr Veroljub Dugalić, generalni sekretar Udruženja banaka Srbije, prof. dr Slobodan Aćimović, Ekonomski fakultet u Beogradu, prof. dr Ljubinka Joksimović, Ekonomski fakultet u Beogradu, prof. dr Dejan Erić, direktor Instituta ekonomskih nauka i gospodin Gojko Božović, glavni urednik Arhipelaga.

Intervju Slađane Sredojević, autorke knjige play  
dec1_knjigajpp10  

dec1_knjigajpp7

dec1_knjigajpp1   dec1_knjigajpp2
dec1_knjigajpp3   dec1_knjigajpp4
dec1_knjigajpp6  

dec1_knjigajpp5

Autorka knjige je ukazala na veliki značaj javno-privatnog partnerstva za privredu Srbije, posebno u svetlu donošenja novog zakona o koncesijama i javno-privatnom partnerstvu. Direktor IEN je ukazao na veliki posvećenost naše kuće promociji ove ideje i naporima koje čini Institut da ukaže sve koristi ove forme kroz sopstveni primer saradnje sa Beogradksom bankarskom akademijom.

dec1_knjigajpp8

U toku trajanja promocije učesnici su postavljali pitanja, a nakon promocije upriličen je manji koktel za goste gde su imali priliku da se susretnu sa autorkom ovog značajnog dela.