Radna poseta direktora IEN Ljubljani

Prvog dana radne posete Ljubljani direktor IEN prof. dr Dejan Erić posetio je Ekonomski fakultet gde se susreo sa dekanom prof. dr Dušanom Mramorom.

[22. januar]

Na početku direktor Erić se u ime svih zaposlenih najdublje zahvalio rukovodstvu Ekonomskog fakulteta na izuzetnom dočeku i gostroprimstvu prilikom posete delagacije IEN i BBA u okviru naučno-stručnog putovanja koje je održano u oktobru prošle godine. U razgovoru sa prof. Mramorom i njegovom saradnicom gospodjom Rebeka Koncilja, rukovodiocem istraživačkog centra EF razmatrani su dalji koraci zajedničke saradnje.

jan21_de_ljubljana1

U nastavku radne posete Ljubljani direkotr Erić je posetio Ambasadu Republike Srbije, gde se susreo sa ambasadorom Njegovom Ekselencijom Predragom Filipovom i njegovom saradnicom Aleksandrom Stanković. Ljubaznim domaćinima direktor je uručio skoroman poklon, najnovije DVD izdanje Instituta "50 godina IEN + 1 godina posle", uz zahvalnost za prijem delegacije IEN i BBA u oktobru mesecu prošle godine.

Nakon toga, direktor Erić je obavestio predstavnike Ambasade o aktuelnim pitanjima saradnje IEN sa obrazovnim i naučnim institucijama u Republici Sloveniji.

jan21_de_ljubljana2 jan21_de_ljubljana3