Naučno-stručno putovanje zaposlenih IEN radi učestvovanja na međunarodnoj konferenciji u Francuskoj - Poseta Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani

 

okt5_eflj9_600

Poseta Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani

5. oktobar

U programu naučno stručnog putovanja obavljena je poseta Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani, sa kojim IEN i BBA imaju zaključene ugovore o saradnji. Delegaciju IEN i BBA dočekao je dekan Fakulteta prof. dr Dušan Mramor sa timom svojih saradnika u sastavu  prof. dr Ivan Ribnikar, prof. dr Nevenka Hrovatin, prof. dr Marko Košar,  Ivan Kanič, dr Rebeka Koncilja,  Darja Saksida, dr Tilen Balon i drugi saradnici.

 

okt5_eflj1_600   okt5_eflj2_600
     
okt5_eflj3_600   okt5_eflj4_600

 

Ljubazni domaćini su održali prezentaciju o obrazovnim i istraživačkim aktivnostima Ekonomskog fakulteta. Razmotreni su dosadašnje aktivnosti u okviru zajedničke saradnje i razmatrani koraci razvoja medjusobnih odnosa. Predstavnice IEN i BBA upoznali su predstavnike Ekonomskog fakulteta o svojim aktivnostim, stručnom putovanju i pozvali domaćine da što pre posete Beograd.

 

okt5_eflj5_600   okt5_eflj6_600
     
okt5_eflj7_600   okt5_eflj9_600

 

U nastavku posete obiđene su prostorije Fakulteta i univerzitetska biblioteka. Takodje, održan je i veći broj sastanaka nastavnika i saradnika dve kuće.