Poseta bivših direktora i zaposlenih

Povodom obeležavanja 50. godišnjice postojanja, u Institutu ekonomskih nauka su se, u sredu 8. oktobra, okupili njegovi doajeni i penzioneri, istaknuti bivši članovi i saradnici, koji su dali nemerljiv doprinos Institutovoj bogatoj istoriji i tradiciji.

Okupljene, među kojima je bilo i nekoliko njegovih prethodnika, toplo je pozdravio sadasnji direktor Dejan Erić, pozvavši ih da svojim prisustvom uveličaju bogat program obeležavanja poluvekovnog jubileja, uključiv svečanu akademiju koja će biti održana 4. decembra u Narodnom pozoristu u Beogradu. Pored Zorana Popova, Zvonimira Marovića i Mihaela Dleska, bivših direktora Instituta, okupljanju su prisustvovali eminentni bivši članovi kolektiva i saradnici:  Marta Bazler-Madžar, Milosava Jandrić, Gordana Vukotić-Cotič, Milan Živković, Ljubomir Madžar, Mladjen Kovačević, Oskar Kovač i Miodrag Ostraćanin.

U prijatnoj atmosferi VIP salona, u kome ce se ovakvi susreti organizovati i ubuduće, okupljeni su se strpljivo prisećali imena svih onih koje je moguće pronaći  pozvati na predstojeću svečanost, a deo njihovih izjava i sećanja je zabeležila i kamera, čime će se bitno obogatiti fond Institutove dokumetaristike i video arhive.

okt8_skup2 okt8_skup3
okt8_skup5 okt8_skup4