Poseta delegacije IEN i BBA Budimpešti

Prof. dr Hasan Hanić, dekan BBA i prof. dr Dejan Erić, direktor IEN i profesor na BBA boravili su od 15. do 18. februara 2008. godine u Budimpešti.

15. februar


Prof. dr Hasan Hanić, dekan BBA i prof. dr Dejan Erić, direktor IEN i profesor na BBA posetili su Hungarian Financial Supervisory Authority (HFSA). Tom prilikom razgovarali su sa dr Peter Schifferom, Deputy Diretor General i dr Arpadom Kiraly, Head of Department of EU and International Affairs o mogućnostima saradnje FINRA International, University of Reading - ICMA Center i BBA/IEN sa HFSA.

Prof. dr Hasan Hanić, dekan BBA i prof. dr Dejan Erić, direktor IEN i profesor BBA sastali su se sa Attilom Toth, Director of Business Development and Communications Division Budimpeštanske berze (Budapest Stock Exchange - BSE) i tom prilikom razmotrili mogućnosti saradnje u raznim domenima.

dog_feb15_budim6 dog_feb15_budim4

dog_feb15_budim5

16. februar

dog_feb15_budim1 dog_feb15_budim2

dog_feb15_budim3

18. februar

Prorektor Univerziteta Union i dekan BBA prof. Hanić i direktor IEN prof. Erić razgovarili su sa rektorom Univerziteta Corvinus prof. dr Tamas Meszarosom i prof. dr Peter Szirmaiem, direktorom Regionalnog centra za istraživanje i razvoj o mogućnosti buduće saradnje u oblasti nastave i istraživanja.

dog_feb15_budim10 dog_feb15_budim7

Članovi delagacije BBA i IEN posetili su Medjunarodni trening centar za bankare (International Traing Center for Bankers - Bankarkepzo) gde su sa zamenikom izvršnog direktora (Deputy CEO) Bela Ocsi i jednim od partnera - gospodjom Erzsebet Vincze razgovarali o mogućim oblicima saradnje.

dog_feb15_budim8

 

Na kraju posete Budimpesti profesori Hanić i Erić posetili su Centralno Evropski Univerzitet.

 

dog_feb15_budim9