Делегација ИЕН у радној посети Пољској

Делагација Института у саставу др Дејан Ерић, др Иван Стошић и мр Саша Стефановић посетила је Политехнички Универзитет у Честохови. У разговору са ректором Универзитета проф. др Мариа Ноњицка-Скоњрон и проф. др Јанузс Грабара, директором Института за економетрију и информатику анализирани су досадашњи резултати међусобне сарадње, за коју је оцењено да је изузетно задовољавајућа и у порасту..

Договорен је наставак сарадње који ће бити конкретизован потписивањем 2 споразума о сарадњи - између Универзитета у Честохови и Института економских наука и Универзитета и Београдске банкарске академије. Договорена је и посета ректора проф. Марије Новицка-Скоњрон Београду, која се планира за почетак идуће године..

jul15_poljska1   jul15_poljska2

У току посете промовисана је и управо одштампана монографија под називом: "Global Crisis in the Central-Eastern European Region - Influence on Financial Systems and Small and Medium-Sized Enterprises", чији су редактори Јаanusz Grabara, Beata Skowron-Grabovska, Хасан Ханић и Дејан Ерић, заједничког издања Универзитета у Честохови, Београдске банкарске академије и Института економских наука. Том приликом делегација ИЕН је посетила и Факултет за менаџмент и Центар за издавачку делатност..

jul15_poljska3   jul15_poljska4
jul15_poljska5  

jul15_poljska6

jul15_poljska7  

jul15_poljska8

У наставку посете Пољској делегација ИЕН посетила је и Универзитет у Варшави.

jul15_poljska9   jul15_poljska10